Moments de la vida que sempre recordarem. Moments en què cada detall ha de ser perfecte, fet a mida, carregat de significat i sensibilitat.
A Can Jepets Events ens encarreguem que els moments pel vostre record siguin com heu imaginat i com voldrieu recordar-los. El nostre objectiu és que les celebracions siguin personalitzades tenint cura de fins al més petit detall. I tot plegat a partir de les propostes culinàries d’en Jordi de Can Jepet i en un lloc singular i únic a la Vall de Camprodon! El Mas Mariner. Una casa pairal del segle XVIII en ple Pirineu, un espai preparat per a celebracions i esdeveniments situat al cor de la Vall de Camprodon a Sant Pau de Segúries, enmig de muntanyes i d’uns paisatges magnífics durant tot l’any.

Us oferim celebrar amb nosaltres les vostres celebracions familiars, bateijos, comunions, casaments…al nostre restaurant, o allà on tu vulguis amb servei de càtering. També per institucions, empreses o grups, a l’espai que vosaltres escolliu de les vostres instal·lacions amb el nostre servei.

Una mirada als moments

ESPAIS ÚNICS I SINGULARS A LA VALL DE CAMPRODON

Mas el Mariner…

CELEBRA-HO AMB NOSALTRES

Retalls de festa: emocions i il·lusió…

Parlem

Per contactar o sol·licitar informació sobre els nostres serveis, empleneu el següent formulari.
Ens posarem en contacte amb vosaltres per parlar-ne el més aviat possible.