Amb més de 50 anys d’experiència i una llarga tradició familiar, el Restaurant Can Jepet de Setcases, us ofereix una àmplia oferta gastronòmica. Per una banda, continua essent la típica cuina d’alta muntanya amb les carns de la vall fetes a l’antiga brasa de carbó de llenya. I per altra banda, hi trobem una elaborada cuina tradicional actualitzada, basada amb els millors productes propis i autòctons de la zona, seguint el ritme de les estacions: passant per la caça, els bolets, les verdures de primavera…Tot això, unit a una esmerada cura per oferir un producte de màxima qualitat, i a un aire creatiu, que caracteritzen el seu tarannà, la seva estima per la cuina.

Calidesa, tracte familiar i proper

Una cullerada d’història

Tot va començar fa més de 50 anys, l’any 1959 amb en Sidro de Can Jepet i la Ventureta…

Fa més de 50 anys enrere, quan l’Isidre Vila (en Sidro de Can Jepet) i la seva dóna, la Ventureta, es van establir com a llogaters a la plaça major, a l’edifici de Can Janet, on va fructificar una petita botiga de queviures i de quasi tot allò que era menester, fent també, compravenda de les patates que es conreaven pels voltants de Setcases.

Aviat, amb la construcció de la nova carretera que portava al poble, la casa comença a oferir menjars i allotjament, primer pels treballadors de la carretera i més endavant pels primers excursionistes que visitaven les muntanyes de l’entorn en els mesos d’estiu. De seguida, l’arribada de més visitants al nostre poble, porta a la família a reformar la seva casa pairal, Can Jepet, per convertir-la en un petit hostal de muntanya.

Amb els anys, el seu fill Joan Vila i la seva esposa, la Maria Badosa al cap davant de la cuina, van anar continuant i tirant endavant el negoci, fins a construir l’edifici de l’actual restaurant de Can Jepet, coincidint també amb l’augment turístic de la Vall de Camprodon, amb la vinguda massiva de turistes francesos i l’obertura de les pistes d’esquí de Vallter 2000. Així fins a arribar als nostres dies, on s’hi incorpora la tercera generació, amb en Jordi i la Sílvia al cap davant, que seguint amb l’esperit de sacrifici i dedicació, ofereix una proposta gastronòmica que combina tradició i modernitat, tot mantenint el tarannà característic d’aquesta casa: l’Estima per la cuina i per a les coses ben fetes.